Bata Spasojević: Morska inspiracija i uživanje

Bata Spasojević: Morska inspiracija i uživanje

Autor: | 03/08/2014

0

Modni dizajner Slobodan - Bata Spasojević nedavno je bio u Dubrovniku, a odlazak na Hrvatsko primorje iskoristio je i da poseti ostrvo Lopud, gde je uživao u luksuznom hotelu „Lafodia Sea Resort“. Povod njegovog boravka na tom predivnom mestu bilo je snimanje modnog editorijala, a sa puta se vratio prepun utisaka i inspiracije, zbog čega je po dolasku u Beograd napravio novu kolekciju modela, čiji je lajtmotiv floralni desen. Usledilo je novo slikanje editorijala, ovog puta u Herceg Novom, gde je takođe bio veoma nadahnut prirodnom, a naročito palmama od kojih su neke u tom gradu stare i više stotina godina.

- Boravak u Dubrovniku mi je jako prijao jer je to grad čiji svaki deo ima istorijsku priču i inspiriše me. Na ostrvu Lopud boravio sam prvi put, oduševljen sam tamošnjom prirodom, koja je u kombinaciji sa luksuznim hotelima koji se nalaze na tom mestu savršen spoj. Nikada mi se do sada nije desilo da usred leta napravim kolekciju, međutim, toliko sam bio pun utisaka da nisam mogao to da izbegnem - počinje priču Bata.

- Na odmoru u Crnoj Gori, osim Herceg Novog obišao sam i Budvu i Skadarsko jezero. Inače, uvek kada sam na odmoru volim da budem aktivan. Uživam u plivanju, šetnji pored obale i kroz borovu šumu. Obožavam i morsku hranu, a posećujem i spa-centre u okviru hotela, tako da na letnjem odmoru uvek uspem da smršam. Početkom avgusta ponovo idem u Herceg Novi i jedva čekam da se prepustim novim morskim avanturama - zaključuje Bata, koji će uskoro imati reviju i u Parizu, a oprobaće se i kao kostimograf u teatru „Madlenianum“.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin