Mirka Vasiljević: Sukob sa obezbeđenjem u hotelu

Mirka Vasiljević: Sukob sa obezbeđenjem u hotelu

Autor: | 04/08/2014

0


Mirka Vasiljević pokušava da zavede red u prestižnom hotelu u Bečićima u kojem već neko vreme boravi s decom i roditeljima svog nevenčanog supruga Vujadina Savića.

Dvadesettrogodišnja glumica, koja očekuje treće dete, digla je frku i napala hotelsko obezbeđenje jer su u medijima osvanule njene fotografije iz bašte kompleksa na kojima je sa svekrom i svekrvom. Zatražila je punu zaštitu i da se novinarima striktno zabrani pristup mestu na kojem se odmara.

- Mirka je prema osoblju hotela postupila veoma agresivno kad je videla svoje slike u novinama. Rekla im je da je došla na odmor i da ne želi da je iko uznemirava na letovanju. Istakla je da hoće svoj mir, jer ne voli da se fotografiše ni kada radi, a pogotovo što je na odmoru i što je dala velike pare za luksuzni hotel - rekao je izvor s lica mesta, koji je slušao kako Mirka razgovara sa šefom obezbeđenja.

Glumica se nije opustila ni kad joj je, pre dva dana, stigao suprug, već se činilo da je ljuta i na njega. Možda zbog toga što njemu slikanje ne predstavlja problem i što fotografima i novinarima ne staje na muku dok rade svoj posao.

Izvor: Kurir
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti