Nikol Marfi: Bivša žena Edija Marfija raskinula sedmogodišnju romansu sa NFL zvezdom

Nikol Marfi: Bivša žena Edija Marfija raskinula sedmogodišnju romansu sa NFL zvezdom

Autor: | 04/08/2014

0


Poznati voditelj i nekadašnji igrač američkog fudbala, Majkl Strahan, razišao se sa verenicom Nikol Marfi, zvezdom rijalitija "Bivše žene Holivuda", potvrdio je njegov predstavnik za medije.
Majkl Strahan ponovo je singl, jer je ovaj voditelj "Live! with Kelly and Michael" emisije nakon sedam godina godina raskinuo sa bivšoj suprugom Edija Marfija.
- Veoma se vole, ali razdaljina i radni raspoedi učinili su nemogućim održavanje veze - otkrio je portparol ovog voditelja.
Strahan (42) i Marfi (46) verili su se 2009, nakon dve godine veze. Tokom njihove romanse, nekadašnja NFL zvezda prošao je kroz ozbiljne profesionalne izazove. U septembru 2012. konačno se pridružio mreži ABC i vodi talk show uživo sa glumicom Keli Ripom, a od aprila je i deo emisije "Good Morning America".
Strahan ima dvoje odrasle dece sa bivšom ženom Vandom Hačins i 9-godišnje bliznakinje sa drugom suprugom, Džin Magli. Nikol Marfi je prethodno bila u braku sa slavnim komičarem Edijem Marfijem od 1993. do 2006. Ova nekadašnja manekenka sa glumcem ima petoro dece - kćerke Briju (24), Šejn (19), Zolu (14) i Belu (12) i sina Majlsa (21).

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: edi marfi