Marijana Mićić: Transfer na televiziju Pink

Marijana Mićić: Transfer na televiziju Pink

Autor: | 04/08/2014

0

Marijana Mićić još jedno je pojačanje zabavne redakcije TV Pink. Ova popularna voditeljka i glumica od septembra vodiće novu emisiju i drugo je TV lice koje dolazi na ružičastu televiziju, a da je poteklo iz kuće Emotion. Naime, pre Marijane, ugovor sa “Pinkom” potpisao je i Milan Kalinić koji će od jeseni voditi talent show program “Pinkove zvezde”.

Zapravo posao Marijane i Milana će biti sličan, jer će Milan voditi program u kojem će se takmičiti pevači stariji od 15 godina, dok će Marijana u svojoj emisiji gostiti isključivo “zvezdice” odnosno pevače koji su mlađi od 15, ali su takođe hipertalentovani.

Ona je nakon što se upoznala sa budućim takmičarima prijatno iznenadila, jer među njima ima veliki broj novih Ilmi, Ajši i ostalih mladih koji su iskočili u prvi plan jer pevaju kao odrasli. Pa i bolje.

Žiri još jedne Pinkove nove emisije nije za sada poznat. Iz press službe ove televizije još nisu zvanično potvrdili navode domaćih medija da će se Ceca, Bora Đorđević i Haris Džinović naći u žiriju serijala “Pinkove zvezde”, a nisu želeli da odgovore na pitanje da li će isti žiri birati i “zvezdice”.

Kako saznajemo emitovanje obe emisije startuje već početkom septembra.

A pre nego što takmičenje počne, ostala je još jedna prilika da talentovani pevači pokažu šta znaju i izboksuju učešće u prvoj sezoni “Pinkovih zvezda”. Finalna audicija održaće se u Beogradu 15. avgusta u 13 časova i na nju mogu doći svi oni koji do sada nisu bili ni na jednoj audiciji. Istog dana održava se i finalna audicija za “Pinkove zvezdice” i to kako u zgradi “Pinka” u Beogradu, ako i u zgradi “Pink BH” u Sarajevu. Audicija za Pinkove zvezdice u Podgorici održaće se 16. avgusta u 14h u KIC Podgorica.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin