Ceca Ražnatović: Svađa sa Mirom nije vredna komentara

Ceca Ražnatović: Svađa sa Mirom nije vredna komentara

Autor: | 05/08/2014

0


Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović održala je još jedan u nizu spektakularnih koncerata, ovoga puta u Republici Srpskoj. Atraktivna pevačica zapalila je publiku u Modriči što poznatim hitovima što zanosnom figurom. Raspoložena pevačica blistala je u uskoj beloj haljini dok su prisutni uživali u potpunom ugođaju.
Međutim, novinare su mnogo više od samog koncerta zanimali neki detalji iz njenog privatnog života, poput svađe sa prijateljicom sa kojom je bila nerazdvojna dvadeset godina, Mirom Škorić.
Na sam pomen novinara o Škorićevoj Ceca je imala vrlo jasan stav:
- To nije stvarno vredno komentara - rekla je pevačica u emisiji Glamur.
Iako ne mari za to, Ceca ima drugu muku. Naime, popularnoj pevačici smeta što mediji neprestano izveštavaju o aktivnostima njene dece, ali i za to kako kaže postoji objašnjenje.
- To je u nedostatku senzacionalnih vesti, pa daj šta daš i piši šta god ti padne na pamet bez da snosiš odgovornost za to ispod čega se potpisuješ - rekla je pevačica.
Ceca napominje da oni nisu izabrali javni život i da su u sve to upali rođenjem i dodaje da se umorila od apelovanja da njenu maloletnu decu ostave na miru.

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin