Ceca Ražnatović: Koncert u Guči odložen za petak

Ceca Ražnatović: Koncert u Guči odložen za petak

Autor: | 06/08/2014

0


Nastup Svetlane Cene Raznatović na Saboru trubača u Guči, planiran za sutra u 23 sata, odložen je za petak, 8. avgust, rečeno je danas na konferenciji za novinare.

Organizatori su se na to odlučili jer je za četvrtak najavljeno snažno nevreme, sa obilnim padavinama na području Zapadne Srbije.

Prema rečima, šefa produkcije Sabora trubača u Guči Dobrivoja Marinskog, Ražnatović je saglasna sa tim, jer ne želi da ljubiteljima njene muzike uskrati uživanje u koncertu.

- Ona će pevati u petak, u 21 sat, a nastup Dejana Petrovića pomeren je na 20.30 časova - rekao je Marinski.

Predsednik opštine Lučani i Saborskog odbora Mladomir Sretenović istakao je da su se domaćini dobro pripremili za doček gostiju, a programski sadržaji neće biti umanjeni zbog kraćeg trajanja manifestacije nego lani.

U Gučci će danas biti otvorena privredna izložba, kao i postavke u Muzeju trube, a potom će biti predstavljene knjige i publikacije o Saboru i Dragačevu, koje su izdate u proteklih 12 meseci.

Posebnim programom obeležiće se stogodišnjica početka Prvog svetskog rata, a u 20 časova na pozornici Centra za kulturu sviraće orkestri nagrađeni prošle godine u okviru programa "Pobedili su, zaslužili su".

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin