Goran Višnjić: Velika je čast glumiti pored Hali Beri

Goran Višnjić: Velika je čast glumiti pored Hali Beri

Autor: | 08/08/2014

0

Hrvatski glumac Goran Višnjić, koji je privukao pažnju svetskih medija ulogom u seriji "Extant" u kojoj igra sa Hali Beri otvoreno je govorio o svojoj karijeri, koju gradi nekoliko godina u Americi.

Gorana Višnjića se sećamo iz serije "ER" ("Hitna služba") u kojoj je igrao i Džordž Kluni.

- Nakon uloge u "ER", nisam hteo da prihvatam uloge negativaca - kaže Višnjić i dodaje da kao hrvatskog glumca bi ga verovatno često angažovali da glumi Ruse.

- U tom slučaju, tvoja karijera će biti kratka, možda ćeš završiti u nekom velikom blokbasteru, zaraditi puno novca i biti slavan 15 minuta, ali nakon toga... Možda je to glupa odluka, ali još uvek verujem da sam doneo dobru odluku, jer me je to na kraju dovelo do ove serije - kaže Goran.

"Mogu vrlo lako da te brendiraju kao hrvatskog glumca koji glumi Rusa i gotov si! Tvoja karijera biće vrlo kratka.

U seriji “Extant” Stivena Spilberga Goran glumi naučnika koji stvara humanoidne robote, ali njegov rad je zasenjen povratkom njegove supruge, koju tumači Hali Beri, iz svemira i činjenicom da je ona trudna i nosi dete vanzemaljca.

- Čak i ako snimimo samo jednu sezonu ove serije, sama mogućnost da upoznam Spilberga i razgovaram s njim, kao i da glumim pored Hali Beri, u mom poslu, za klinca iz Hrvatske, to je velika stvar. Mislim, u celoj zemlji nas ima 4,5 miliona ljudi! - zaključio je Višnjić.

Izvor: Mondo

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: goran visnjic

Pročitajte još