Ceca Ražnatović: Spektakularan koncert u Guči

Ceca Ražnatović: Spektakularan koncert u Guči

Autor: | 09/08/2014

0


- Ti voliš nju, a tebe ja - zapevala je Ceca na prepunom stadionu u Guči i tako otvorila najposećeniji koncert na ovogodišnjem Saboru.

- Dobro veče Gučo, dobro veče Srbijo! Dobro veče vama, dragi gosti iz celog sveta - poručila je pevačica, a publika joj je uzvratila ovacijama i mahanjem zastava.

- Ovo je prava Srbija. Lepo se zabavite, ovde su sjajni domaćini - rekla je Ceca sa bine.

Onda je usledio veliki hit "Lepi grome moj", a na hiljade saboraša zapevalo je sa folk zvezdom u sjajnoj atmosferi.

Usledili su brojni hitovi kao što su "Beograd", "Dragane moj" i drugi, a posetioci sve vreme pevaju u glas sa Ražnatovićevom.

Najveseliji provod je svakako u VIP loži, gde prednjači ministar Ivica Dačić. U početku je sedeo i uživao u muzici, da bi kako je koncert odmicao, zaigrao uz hitove svoje prijateljice Cece.

Stadion se još uvek punio, a kolona automobila ispred Guče bila je duga čak 8 kilometara.

Ceca je koncert završila hitom sa najnovijeg albuma "Ime i prezime", a spektakularan vatromet prošarao je nebo iznad Guče, i na taj način trijumfalno obeležio kraj njenog nastupa, posle kojeg je na binu izašao Dejan Petrović sa svojim Big Bendom.

On je himnom "Bože pravde" započeo svoj koncert, a odmah zatim nastavio numerom "Marš na Drinu".

Publiku koja je, kao što red nalaže, mirno odstojala uz zvaničnu i nezvaničnu srpsku himnu, Dejan je dobro razmrdao tek uz svoj najveći hit "Vrtlog".

Onda su usledili najveći hitovi najboljeg srpskog trubača uz koje su momci i devojke u narodnoj nošnji igrali kolo a "metalci" tresli dugim kosama.

Stranci su, naravno, uživali u svetskim hitovima u aranžmanu srpske narodne muzike i veselili se do kasno u noć.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin