Kejt Hadson: Istraživanje Ibice sa suprugom Metom

Kejt Hadson: Istraživanje Ibice sa suprugom Metom

Autor: | 10/08/2014

0

Svi vole Ibicu, ali ne mogu svi da je posete. Poslednjih deset godina poznato ostrvo u Španiji posećuju skoro sve svetske zvezde, od Kejt Mos i Naomi Kempbel do španske plemkinje, osamdesetosmogodišnje Kajetane, vojvotkinje od Albe. Fenomen popularnosti „ostrva zabave“ mnogi objašnjavaju upravo prisustvom velikog broja svetskih zvezda. Razlog što je ostrvo u Sredozemnom moru omiljena, ali i skupa turistička destinacija je veoma bogat noćni život. Najbolji svetski didžejevi nastupaju u najpoznatijim lancima noćnih klubova, a žurke na plaži zaštitni su znak jednog od Balearskih ostrva.

I mnoge naše poznate ličnosti rado odlaze na Ibicu koja je omiljena destinacija Nataše Bekvalac i Novaka Đokovića.

Modni veteran Đorđo Armani ne propušta priliku da poseti poznato ostrvo, krstareći na svojoj jahti „Main“. Nedavno posetio je ovo ostrvo pošto je nekoliko dana proveo u Sen Tropeu, u društvu sa kćerkom svoje sestre Robertom, da bi potom obišli Menorku, a onda Ibicu, na kojoj su se zadržali nekoliko dana. Italijanski modni kreator letuje na ovom ostrvu od 1970. godine i često ističe da ga podseća na Panteleriju, ostrvo u Italiji, na kome letuje od detinjstva. Tokom odmora skoro sve vreme provodi na svojoj ekskluzivnoj jahti koja je dizajnirana tako da zadovoljava sve potrebe za komforom i hedonizmom:

- Ova jahta je ispunjenje mog sna, jer je ovaj brod dom na vodi, a ne puko plovilo. Po tom principu sam jahtu dizajnirao i dao da se izradi.

Nemaju sve zvezde mogućnost takvog uživanja na moru, krstarenja na sopstvenoj jahti, i zato je iznajmljivanje luksuznih plovila vrlo popularno među onima koji su su spremni da za luksuz daju veliku svotu. Glumica Kejt Hadson je sa verenikom Metom Belamijem, pevačem benda „Muse“, provodila vreme u istraživanju ostrva, što krstareći na rentiranoj jahti, što u romantičnim šetnjama. Tridesetpetogodišnjakinja je blistala od zadovoljstva u zagrljaju godinu dana starijeg muzičara i time demantovala spekulacije da su raskinuli četvorogodišnju vezu, koja je 2011. krunisana rođenjem njihovog sina Binga. Kćerka glumice Goldi Houn pokazala je tokom odmora da joj se režim treniranja šest puta sedmično veoma isplatio, te je proglašena jednom od najzgodnijih holivudskih glumica.

Kejtin kolega Vil Smit na Ibicu nije krenuo sam, sa njim je letovala porodica, ali je izgledalo da ga to nije omelo da nedavno doživi pravi momački odmor. Nisu ga slikali sa suprugom i dvoje dece, već u prisustvu fanova ženskog roda. Pripadnice nežnijeg pola su mu na plaži svakodnevno prilazile radi fotografisanja, a u jednom trenutku „uslikali“ su ga sa devojkama u toplesu, što je izazvalo podsmešljive komentare u javnosti, budući da je u medijima dugo aktuelno pitanje razvoda sa suprugom i koleginicom Džejdom. Posle prošlogodišnje vesti da se posle sedamnaest godina braka četrdesetpetogodišnjak razvodi od Džejde, neprestano su se nizale nove informacije o razlazu, što niko od njih dvoje nije komentarisao. Mnogi su zbog Vilovih fotografija sa obnaženim devojkama na plaži Ibice posumnjali da je porodica uopšte bila sa njim na odmoru. Pravilo „što se dogodi na Ibici, ostaje na Ibici“ podrazumeva se na ostrvu koje nudi najrazličitije hedonističke sadržaje, osim ako je neko poznat, jer paparaci neprestano vrebaju slavne.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: kejt hadson