Katarina i Milan Gromilić: Letovanje na Halkidikiju

Katarina i Milan Gromilić: Letovanje na Halkidikiju

Autor: | 10/08/2014

0

Bračni par, baletski igrači Katarina i Milan Gromilić vratili su se odmorni sa letovanja u Grčkoj, gde su bili sa kćerkama Hanom i Larom.

- Mesto Siviri odabrali smo kao idealno mesto za odmor zbog lepih peščanih plaža i odličnih plićaka za decu. Kupali smo se na gradskim plažama, ali i u hotelskom kompleksu u kome smo odseli, u kome ima mnogo sadržaja za najmlađe. Na istom mestu odmarali smo se i prošle godine, a Hani i Lari se toliko dopalo da su želele ponovo da idu tamo - počinje priču Katarina. Njen suprug se nadovezuje.

- Ostali smo u Grčkoj samo devet dana, jer smo zbog poslovnih obaveza morali da se vratimo kući, međutim, u avgustu ćemo se vratiti na more, opet u Siviri. Preporuku za letovanje u tom gradu dobili smo od prijateljice Tijane Dapčević, koja sa suprugom i sinom tamo često odlazi. Prošle godine bili smo u isto vreme, a ove smo se, nažalost, mimoišli. Našim devojčicama su ovog puta najzanimljivije bile igre u vodi, iz koje nisu htele da izlaze. Kad se vratimo sa mora, krenuće i u školicu plivanja, jer su same izrazile želju za tim - zaključuje Milan koji je poslednjih godina sve uspešniji u poslu koreografa, a ove sezone oprobao se i u osmišljavanju koreografija za mjuzikl „Viktor, Viktorija“ u Pozorištu na Terazijama.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti