Milena Ćeranić: Medijska ćutnja nakon objavljivanja fotografija sa Vladimirom Dašićem

Milena Ćeranić: Medijska ćutnja nakon objavljivanja fotografija sa Vladimirom Dašićem

Autor: | 11/08/2014

0

Milena Ćeranić najstrože je zabranila da je foto-reporteri slikaju u petak uveče na jednom beogradskom splavu, gde je nastupala. Novinarima ispred lokala dala je do znanja da ne želi da bude slikana, a nije želela da odgovara na pitanja o Vladimiru Dašiću.

- Možete sad da me slikate, ali ništa više od toga. Naredne dve nedelje ne želim da se oglašavam. Najbolje je tako jer ne znam šta bih vam rekla, a i neke stvari treba da dođu na svoje mesto - rekla nam je pevačica i brzinom svetlosti ušla na splav. Radnici obezbeđenja zamolili su novinare da im na ulazu ostave foto-aparat.

- Na splav možete da uđete jedino bez foto-aparata. Ne znamo zbog čega ne smete da fotografišete, ali takvo naređenje smo mi dobili. Molimo vas da nas razumete - rekli su nam nabildovani momci.

Dvosatni nastup bivše zvezde Granda u žutom kratkom trikou i sa šarenim sandalama, naravno, nije ostavio ravnodušnim muški deo publike. Ostalo je samo nepoznato zbog čega se Milena opredelila za ovakav potez ako je poznato da voli da se slika u svim izdanjima.

Izvor: Kurir

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin