Lepa Brena: Bolovi su konačno prošli

Lepa Brena: Bolovi su konačno prošli

Autor: | 12/08/2014

0


Zvezda narodne muzike Lepa Brena, koja se već dve nedelje oporavlja u Novom Vindolskom, gde je smeštena nakon što je polomila obe ruke, konačno je prestala da oseća bolove. Da se uspešno oporavlja govori i fotografija koju je juče postavio njen najmlađi sin Viktor, a na kojoj se na licu pevačice prvi put nazire osmeh.
- Brena željno čeka da se vrati kući zbog čega sluša sve što joj kažu doktori i fizioterapeuti. Oni su oduševljeni koliko je disciplinovana i kako teče opravak. Konačno je poslednjih par dana prestala da oseća jake bolove zbog čega je mnogo raspoloženija. Uskoro će biti puštena na kućno lečenje, što je posebno raduje - kaže izvor „Alo!“ blizak pevačici.
Njoj su u svakodnevno u poseti suprug Boba i sinovi, što joj dodatno olakšava oporavak. Prema rečima doktora koji su operisali Brenu, njeno stanje je sada mnogo bolje, ali će gips skinuti za pet nedelja kako bi prelomi dobro srasli.
Podsećanja radi, Lepa Brena se povredila 25. jula na odmoru u Hrvatskoj, gde se nakon doručka saplela, pala i povredila obe ruke. Ubrzo je operisana, sada se oporavlja i svakim danom je sve bolje.

izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još