Kristina Radenković: Srećna sa novim dečkom

Kristina Radenković: Srećna sa novim dečkom

Autor: | 14/08/2014

0


Voditeljka kviza „Slagalica“ i „Jutarnjeg programa“, koji se emituju na RTS, Kristina Radenković prebolela je svoju veliku ljubav, rukometaša Ljubu Jovanovića.
Glumica iz Novog Sada, kako Kurir saznaje, već je nekoliko meseci u vezi sa pravnikom Nikolom Radojevićem. Par se nedavno vratio sa zajedničkog letovanja na Hvaru, a njihovu vezu je javno otkrila Snježana Radenković, majka prepoznatljivog TV lica nacionalne televizije.
- Kristinu i Nikolu upoznali su zajednički prijatelji. Vezu su započeli na proleće, a nedavno su otputovali i na prvo zajedničko letovanje. Više ne kriju svoju ljubav, tako da javno objavljuju fotografije preko društvenih mreža. Nikola živi u Beogradu i pravnik je po zanimanju, a rođen je u Bjelom Polju u Crnoj Gori - kaže izvor Kurira blizak paru.
Početkom godine Radenkovića je, podsetimo, prekinula dugogodišnju romansu sa rukometašem Ljubom Jovanovićem, koji se vratio u zagrljaj Nataši Bekvalac. Kako su tada pisali pojedini mediji, voditeljka je dečka izbacila iz stana. O novoj ljubavi do zaključenja broja nismo dobili njen komentar jer se nije javljala na naše pozive niti je odgovarala na poruke.

izvor i foto: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin