Lepa Brena: Nova skupocena nekretnina u Hrvatskoj

Lepa Brena: Nova skupocena nekretnina u Hrvatskoj

Autor: | 16/08/2014

0

Folk zvezda Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović postali su vlasnici luksuzne nekretnine od 300 kvadrata u Novom Vinodolskom, a platili su je oko pola miliona evra.

Kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, bračni par je nedavno spazio jednu kuću na obali i nije im mnogo trebalo da se odluče da će to biti njihova nova oaza mira kada žele da se odmore.

- U blizini hotela u kom uvek letuju u Hrvatskoj u Novom Vinodolskom nalazi se kompleks kuća smeštenih na samoj obali mora koji im se izuzetno dopao. Jednu od njih Brena i Boba su kupili, pa će tako ubuduće letovati na svom posedu - kaže dobro obavešten izvor, i nastavlja:

- Na predlog prijatelja kod kog svake godine letuju, bračni par Živojinović odlučio je da pazari kuću tik uz obalu mora koja im se na prvi pogled dopala, jer upravo takav tip kuće zadovoljava sve njihove potrebe. Izuzetna građevina u svom posedu ima nekoliko apartmana. U svakom ima veliki dnevni boravak, spavaću sobu, raskošna kupatila, kuhinju sa trpezarijom i veliku terasu od mermera sa pogledom na more. Ugrađeni su video-nadzori sa alarmom, ali i izuzetno veliko dvorište, što je bilo presudno za kupovinu ove jedinice. Kako su oboje avanturisti, u budućnosti planiraju druženje sa porodicom i prijateljima upravo na svom imanju, gde će uz morske specijalite uživati sa dragim ljudima. Opšte je poznato da Brenin suprug Boba obožava da sprema razna jela, pa je tako za sebe već prisvojio veliki ozidan roštilj koji se nalazi u dvorištu.

U želji da nam i bračni par Živojinović lično kaže utiske, pozvali smo ih, ali oni se nisu oglašavali.

Izvor: Alo!
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin