Slavko Beleslin: Transfer na javni servis

Slavko Beleslin: Transfer na javni servis

Autor: | 16/08/2014

0

Voditelj Slavko Beleslin će od jeseni biti deo Radio-televizije Srbije. Popularno TV lice napušta Televiziju „Nova“ na kojoj je radio u informativnom programu i odlazi na nacionalnu televiziju.

- Pregovori su u toku. Ništa nije završeno. Pozovite me sledeće sedmice, tada ću moći da vam dam više detalja - bio je škrt na rečima Slavko kada smo ga pozvali za komentar.

Iako nije želeo da otkriva koju formu emisije će voditi na RTS-u, saznajemo da je ponuda zapravo stigla iz Informativne redakcije, što je Beleslinu bliska oblast. Prema našim saznanjima, poziv sa RTS-a je usledio nedavno i Slavku je to, pored finansijskog dela, zapravo bio izazov jer su dnevnici ovog emitera najgledaniji u Srbiji.

- Još uvek se sa čelnim ljudima RTS-a dogovara o detaljima kako bi ugovor koji potpišu bio dobar za obe strane. Slavko ima prepoznatljivu boju glasa, odličnu dikciju i naglasak, zbog čega je uveliko izgradio ime u svetu voditelja informativnih emisija. S obzirom na to da TV „Nova“ nije dobila nacionalnu frekvenciju kako se pričalo, Slavko se nije mnog dvoumio oko novog transfera - kaže naš izvor blizak voditelju.

Podsećanja radi, Slavko je naTV „Nova“ bio od februara ove godine, a tamo je prešao sa uredničke pozicije u Televiziji B92, gde je između ostalog vodio popodnevnu emisiju „Bulevar“. On je karijeru započeo na Televiziji BK, na kojoj je bio reporter, urednik i voditelj informativne emisije „Telefakt“, a kasnije je bio angažovan i u jutarnjem programu „Budilnik“. Nakon gašenja ove TV stanice, nastavio je karijeru u producentskoj kući „Adrenalin“, gde se oprobao kao scenarista na projektima kao što su „Piramida“, „Ja imam talenat“, „Karaoke obračun“ i mnoge druge. Slavko nije zaobišao na ružičastu televiziju, gde je vodio „Piramidu“ i „Nacionalni dnevnik“.

Izvor: Alo

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Slavko Beleslin