Merjem Uzerli: Rođendansko slavlje u društvu najbližih

Merjem Uzerli: Rođendansko slavlje u društvu najbližih

Autor: | 18/08/2014

0

Turska lepotica Merjem Uzerli, najpoznatija po ulozi sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", proslavila je 32. rođendan samo uz najbliže članove porodice prijatelje.

Iza glumice bila je teška godina, ali zvezda istorijske serije napokon je srećna.

Turska glumica s berlinskom adresom dane provodi uživajući u čarima majčinstva. Zbog svoje malene Lare, koju je rodila pre šest meseci, bez prestanka je nasmejana. Uzerli je ovih dana proslavila 32. rođendan. Fotografiju sa slavlja objavila je na svom profilu na Instagramu, a na njoj je vidimo nasmejanu u zagrljaju oca i majke.

Na proslavu je pozvala najbliže prijatelje, koji su bili uz nju nakon što je zbog depresije pokušala samoubistvo. Njen bivši verenik Đan Ateš, direktor brokerske kuće, terao je glumicu na pobačaj jer već ima decu iz propalog braka. Naravno, Đan nije bio pozvan na rođendan, a kćerku je prvi i jedini put video na Dan očeva, iako je ogorčena glumica govorila da mu to nikad neće dopustiti.

- Ne razmišljam o novoj vezi. Majčinstvo mi je prioritet - kaže Merjem.

Crvenokosa lepotica uskoro započinje snimanje nove serije u kojoj će glumiti jednu od najvažnijih žena u turskoj istoriji, sultaniju Kosem, koja je samostalno vladala Osmanlijskim Carstvom.

Izvor: Story
Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin