Sandra Meljničenko: Idilično krstarenje Havajima

Sandra Meljničenko: Idilično krstarenje Havajima

Autor: | 19/08/2014

0

Budući da su njene fotografije u medijima poslednjih godina prava retkost, Sandra Meljničenko izaziva ogromnu pažnju kad god se pojavi u javnosti.

Distancirana od većine starih prijatelja i neaktivna na društvenim mrežama, supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka svoje raskošne domove napušta samo kad poželi da obiđe revije visoke mode, poput one u Parizu, koju ni ove sezone nije propustila.

Leto provodi sa mužem i dvogodišnjom kćerkom Tarom na njihovoj luksuznoj jahti kojom ovih dana krstare Pacifikom. Trenutno obilaze Havaje, na kojima planiraju da se malo zadrže. Po svemu sudeći, Sandra i Andrej će na tom rajskom arhipelagu prvih dana septembra proslaviti devetu godišnjicu braka.

Svojevremeno se pisalo da je njihovo venčanje bila najskuplja svadba veka, koja je koštala oko četrdeset miliona dolara.

Da Meljničenko nije samo bogat, već i romantičan, pokazuje činjenica da atraktivnoj supruzi neprekidno priređuje iznenađenja kao što su pokloni koje obični smrtnici ne mogu da priušte. Tako joj je za godišnjice i rođendane do sada darovao jahtu, privatni avion, ostrvo na Maldivima, luksuzne nekretnine. Možda je sledeći na redu neki posed na egzotičnim Havajima.

Piše: Snežana Ilić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin