Sloboda Mićalović: Proslavila rođendan u društvu Monike Beluči i Emira Kusturice

Sloboda Mićalović: Proslavila rođendan u društvu Monike Beluči i Emira Kusturice

Autor: | 21/08/2014

0

U radnoj atmosferi, u Hercegovini gde snima film "Na mlečnom putu" Sloboda Mićalović danas slavi 33. rođendan. Od ekipe Emira Kusturice dobila je tortu i cveće.

Budući da igra jednu od glavnih uloga u Kusturičinom filmu koji se upravo snima u namenski sagrađenom, filmskom gradu Klobuk iznad Trebinja, proslava Slobodinog rođendana izgleda drugačije u odnosu na prethodne godine.

Da se ovog dana lepa glumica oseti posebno i da joj ne padne teško to što nije sa najbližima, suprugom Vojinom Ćetkovićem i četvoroipogodišnjim ćerkicama Milom i Verom, pobrinula se filmska ekipa sa kojom radi, predvođena slavnim rediteljem i svetskom filmskom divom Monikom Beluči.

- Svi u ekipi znaju da je Bobi danas rođendan. Iako snimanje u koje je uključeno mnogo ljudi ne sme da trpi, oseća se svečana atmosfera u pauzama snimanja. Spremili smo joj iznenađenje, rođendansku tortu i poklonićemo joj cveće. Za vreme snimanja fešte neće biti, ali ako završimo ranije nije isključeno da se u hotelu nazdravi i zapeva u Slobodinu čast - kaže izvor Blica sa lica mesta.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti