Radmila Manojlović: Moguć angažman u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato"?

Radmila Manojlović: Moguć angažman u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato"?

Autor: | 22/08/2014

0

Pevačica Rada Manojlović navodno je dobila ponudu da učestvuje u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato” za honorar od 8.000 evra mesečno.

Produkcijska kuća “Emotion” i televizija “Prva” pregovaraju sa nekadašnjom zvezdom “Granda” i njenim menadžerom.

- Radi su ponudili 2.000 evra po emisiji. Ona na nastupima za jedno veče zarađuje oko 4.000 evra, pa se zbog toga premišlja. Rada je najtraženija pevačica mlađe generacije i ima zakazane nastupe sve do ferbuara 2015. godine – rekao je neimenovani izvor za ovaj dnevni list.

On tvrdi da su se producenti odlučili da imaju jednu jaku zvezdu u drugoj sezoni ove popularne emisije i da će sve učiniti da to ostvari. Rada im je prva na listi želja.

- Osim primamljivog honorara, rekli su joj i da bi prema njenim obavezama pravili planove za snimanje. Bukvalno su spremni da prihvate sve njene uslove, tako da bi ona svakako bila u plusu, ako prihvati – naveo je sagovornik.

Rada Manojlović nije želela da komentariše ova saznanja, dok sa “Prve” televizije nisu želeli ni da potvrde, ni da demantuju te informacije.

- Pripreme za početak šoua “Tvoje lice zvuči poznato” su uveliko u toku, Svi nestrpljivo očejuju drugu sezonu najuspešnijeg šou-programa na ovim prostorima. Rano je da pričamo o imenima kandidata – rekla je Slađana Paunović, portparolka “Prve” televizije.

Navodno, u drugom serijalu emisije “Tvoje lice zvuče poznato” učestovaće glumica Ana Maljević, sestre Bojane Maljević, kao i folker Radiša Trajković Đani.

Izvor: Alo

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti