Jelisaveta Orašanin: Letnja ženska avantura

Jelisaveta Orašanin: Letnja ženska avantura

Autor: | 23/08/2014

0

Atraktivna glumica Jelisaveta Orašanin ovog leta, kao i svake godine, upustila se u pravu malu žensku avanturu, koju ni loši vremenski uslovi nisu pokvarili.

Zgodna brineta letovanje je započela u porodičnoj kući u Kotoru, potom je otišla na Adu Bojanu, a uskoro putuje u Grčku.

- Početkom leta otišla sam sama u Kotor gde imamo porodičnu kuću, a posle sedam dana sa nekoliko prijatelja sa klase otišla sam na Adu Bojanu. Tamo je trebalo da ostanem samo pet dana, ali pošto nam je bilo vrlo lepo, zadržali smo se petnaest. Iznajmili smo sojenicu koja se nalazi na samom ušću. Rano smo išli na spavanje i rano ustajali, uživali smo na plaži i u morskim specijalitetima. Posle toga, sa sestrom i njenim mužem ponovo sam boravila u Kotoru, gde smo vreme provodili uglavnom u izlascima i obilaženju atraktivnih destinacija na primorju. Vreme je bilo loše pa nije bilo mnogo prilike za odlaske na plažu. Sada se spremam da sa drugaricom Marinom, koja živi u Londonu, i njenim prijateljicama odem na malo grčko ostvrvo Folegandros, koje je dugačko svega trideset i dva kilometra i ima sedamsto stanovnika. Posetičemo i Atinu - otkriva svoje planove Jelisaveta, koja ovo leto neće provesti sa dečkom i kolegom Vukom Kostićem.

- Vuk snima dva filma pa nema slobodne dane. Nadam se da ću i ja od jeseni početi da snimam serije "Mio i drag", čija je pilot epizoda, koja je prikazana na Prvoj televiziji, izazvala odlične reakcije - zaključuje popularna glumica.

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti