Usnija Redžepova: Teško bolesna pevačica se bori za život

Usnija Redžepova: Teško bolesna pevačica se bori za život

Autor: | 23/08/2014

0

Usnija Redžepova već dve godine boluje od teške bolesti na plućima i oseća se veoma loše, zbog čega joj se život pretvorio u pravu dram

Nakon smrti njenog supruga Svetomira Šešića Šeleta, koji je preminuo početkom avgusta prošle godine od raka pankreasa, poznatoj pevačici drastično se pogoršalo zdravstveno stanje i od tada uopšte ne izlazi iz kuće.

"Redžepova se skroz povukla u sebe i skoro ni sa kim ne komunicira. Njen brat i snaja joj pomažu oko svega i stalno su uz nju. Razbolela se pre nego što joj je umro muž, i tad je imala podršku i oslonac. Dok je bila u prvoj fazi bolesti, normalno se kretala po gradu i radila je, ali kad je izgubila Šeleta, život joj se pretvorio u pakao. Ostala je sama i nesrećna, bez utehe. Zdravstveno stanje joj je kritično, jedva uspeva da se kreće. Usnija je veliki optimista i upravo zbog toga ne gubi nadu da će joj biti bolje, pa je stalno na lekovima i terapijama. Jaka je žena i sve trpi", otkriva naš dobro obavešteni izvor i dodaje da pevačicu često obilazi njena koleginica Merima Njegomir.

"Merima često ide Redžepovoj u posetu jer su dobre prijateljice. Ona brine za nju i posvećuje joj dosta pažnje. Često zaplaču zajedno, a ponekad se i smeju", rekao je jedan pevačicin prijatelj.

Pozvali smo Usniju i ona je potvrdila naša saznanja. Po glasu smo primetili da nije raspoložena za razgovor.

"Jeste tako, ali o tome ne bih želela da govorim! Nisam baš najbolje i zato me nigde nema. Nadam se da me razumete", izjavila je pevačica.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti