Saša Vidić: Otkrio šta misli o "ledenom izazovu"

Saša Vidić: Otkrio šta misli o "ledenom izazovu"

Autor: | 26/08/2014

0

Modni kreator i poznati stilista Saša Vidić poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku kada treba da se prokomentariše stajling poznatih ličnosti.

Ovoga puta, on nije uspeo da se suzdrži pa je svojim pratiocima na Fejsbuku "otvorio dušu" i napisao šta zaista misli o "ledenom izazovu" koji je u Srbiji postao trend a ne humanitarna akcija.

- Dragi prijatelji i svi vi koji me pozivate na polivanje, ovim putem vas obaveštavam da ja to zaista ne želim! Ne sumnjam da neki od vas meni vrlo bliski nisu to uradili iz humanosti, no kako vreme odmiče, kao i u svemu u ovoj zemlji, cela ova akcija je dobila smešan ton, od starleta preko političara do krimanalaca... Otkud tako duboko usađen humanizam u nas? Ili je samoreklama najbolje rešenje, pa makar njih 99% nikad nisu ni čuli za ovu bolest, ja da sam juče umro ne bih znao! Pitam se ima li uopšte u Srbiji ljudi koji boluju od iste? Sem što ste "probudili svest" nas neupućenih, jeste li nešto sem Instagrama donirali? Dok ste se sređivali i pripremali pozadine ispred kojih se polivate komotno ste mogli tih par sati volontirati u Obrenovcu i tako zaista pomoći nekom! Globalno ili lokalno svest budim sam ...hvala na razumevanju - napisao je Saša a na ovaj status, njegovi prijatelji su imali samo jedan komentar: "Bravo".

Autor: Bobana Živanović, Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još