Robin Vilijams: Dirljiva posveta u čast slavnog glumca na dodeli Emi nagrada

Robin Vilijams: Dirljiva posveta u čast slavnog glumca na dodeli Emi nagrada

Autor: | 26/08/2014

0

Na sinoć održanoj dodeli Emi nagrada, okupljeni su odali počast svom čuvenom kolegi Robinu Vilijamsu, koji je pre samo dve nedelje oduzeo sebi život.

Vilijamsov dugogodišnji prijatelj i kolega Bili Kristal tim povodom održao je dirljivi govor koji je mnoge naterao na suze.

- Svaki put kada biste ga videli, na televiziji, u filmovima, u noćnim klubovima, arenama, bolnicama, skloništima za beskućnike, pa čak i u dnevnoj sobi devojčice koja umire, kako bi joj ispunio poslednju želju, on bi uspeo da vas nasmeje - rekao je Bili.

- Proveo sam dosta srećnih sati sa Robinom na sceni. Njegova brilijantnost bila je zapanjujuća, njegova neiscrpna energija bila je uzbudljiva. Pored toga što je bio genije na sceni, on je bio i najbolji prijatelj kojeg možete da zamislite: pun podrške, zaštitnički nastrojen, pun ljubavi. Teško je govoriti o njemu u prošlom vremenu, jer je bio toliko prisutan u našim životima - dodao je glumac.

Robin je preminuo u svom domu u Kaliforniji 11. avgusta, u 63. godini. Na dan njegove smrti, Bili je na Tviteru napisao kratku poruku "Bez reči." i od tada se nije oglašavao na ovoj društvenoj mreži.

Autor: Life Content
Foto: Tanjug/AP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin