Rijana, Naomi Kempbel i Iman: Tri generacije lepotica u slavu brenda "Balmain"

Rijana, Naomi Kempbel i Iman: Tri generacije lepotica u slavu brenda "Balmain"

Autor: | 26/08/2014

0

Tri generacije lepotica, dvadesetšestogodišnja muzička zvezda Rijana i ikone svetskih modnih pista, četrdesetčetvorogodišnja Naomi Kempbel i pedesetosmogodišnja Iman nedavno su uradile zajednički editorijal za brend "Balmain".

Reč je o fotografisanju za septembarsko izdanje magazina "W" u kome je objavljen intervju sa Oliverom Rustingom, koji je već dvadeset i osam godina kreativni direktor brenda "Balmain", a sve povodom sto godina od osnivanja te čuvene modne kuće.

Oliver je lično izabrao da tri gracije ponesu nove modele čuvenog brenda jer, prema njegovim rečima, svaka od njih neverovatna je na svoj način i otelotvoruje ženu kakvu ta modna marka stavlja u prvi plan.

- Ove žene su inspiracija mnogim ljudima koji su međusobno potpuno različiti. Postavljanjem njih tri zajedno dobija se koncept koji gradim mnogo godina - objasnio je Rusting.

Editorijal slavnih manekenki i poznate pevačice oduševio je čitav svet, a sve tri su se rado odazvale pozivu uspešnog umetnika koji je osmislio ovaj koncept.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti