Ceca Ražnatović i Aca Lukas: Snimanje spota ponovo otkazano

Ceca Ražnatović i Aca Lukas: Snimanje spota ponovo otkazano

Autor: | 27/08/2014

0

Svetlani Ceci Ražnatović i Aci Lukasu nikako se ne da da snime spot za duet "Ne zanosim se ja". Oni su nedavno po treći put morali da odlože ekranizaciju jer su ostali bez reditelja s kojim žele da rade.

Iako je prošlo tri meseca otkad su premijerno izveli sad već veliki hit u emisiji "Bravo šou" na TV Pink, Ceca i Lukas nikako da urade i prve kadrove, što su još tad obećali svojim fanovima.

- Problem je nastao zbog toga što je Vuksanović prvo imao operaciju sinusa i nije mogao da se prihvati snimanja pre nego što je pesma objavljena. Nakon njegovog oporavka Svetlana i on nisu uspeli da usklade rasporede jer su oboje tokom leta nastupali širom regiona. Reditelj Slavoljub Živanović Zli je njihova želja, ali s njim nisu uspeli da ostvare saradnju baš zbog velikog broja obaveza - kaže upućen izvor.

Konačno, i to posle dva propala pokušaja, dogovorili su se da se spot konačno snimi posle Cecinog koncerta u Guči, ali je reditelj ipak morao da ode ranije na snimanje filma za koji je angažovan.

- Ceca i Lukas ne žele da urade spot bez Zlog. Odlučili su da ga sačekaju da završi rad na novom projektu kako bi posle toga mogao da se posveti samo njima. Inače, reč je o reditelju koji potpisuje nekoliko muzičkih spotova za neke od najvećih imena sa domaće pop i rok scene - zaključuje izvor.

Na pesmi "Ne zanosim se ja" nekoliko meseci radili su Bojan Vasić, Aleksandar Milić Mili i Marina Tucaković.

Izvor: Kurir
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin