Drugi Wannabe Bride Vikend: Prijavite se za "Venčanje sa poznatima" u luksuznom ambijentu!

Drugi Wannabe Bride Vikend: Prijavite se za "Venčanje sa poznatima" u luksuznom ambijentu!

27/08/2014

0

Sve što je potrebno za organizaciju venčanja sa stilom budući mladenci moći će da pronađu na ovogodišnjem sajmu venčanja, drugom Wannabe Bride vikendu, koji će se održati 5. i 6. septembra u hotelu "Crowne Plaza". Ulaz za posetioce biće besplatan od 12 do 21 čas.

Organizatori su za prvi dan ovog sajma venčanja, petak 5. septembar, u periodu od 18 do 20 h, predvideli svečani koktel otvaranja u društvu poznatih ličnosti i medija. Venčanje sa poznatima je rezervisano za subotu od 17 do 19h, gde će dame imati priliku da se fotografišu i "venčaju" sa svojim omiljenim poznatim muškarcima. Ne propustite i druženje sa najpoznatijim domaćim kreatorima, u subotu od 18 do 20h. Ako želite da prisustvujete i da se slikate i družite sa poznatima na otvaranju, da se "venčate" sa nekim poznatim ili da se upoznate i posavetujete sa svojim omiljenim kreatorom, prijavite se putem linka bride.wannabemagazine.com/wannabe-bride-vikend-program ili email adrese [email protected] (poslati ime i prezime i broj mobilnog telefona uz napomenu aktivnosti). Lista poznatih učesnika biće objavljena na sajtu organizatora www.wannabebride.rs i na zvaničnom sajtu događaja www.vikendvencanja.com, nakon 1. septembra.

Budući mladenci moći će da osvoje photo session, astrološku analizu i vredne nagrade ako napišu najkreativniju ljubavnu poruku ili naprave najkreativniju fotografiju tokom samog događaja, kao i da se posavetuju sa profesionalnim organizatorima venčanja i nutricionistom, isplaniraju savršen medeni mesec, na licu mesta degustiraju vina, isprobaju frizuru i šminku za venčanje. Među izlagačima naći će se: Ines Janković, Predrag Đuknić, Mladen Baron, Tijana Todorović-Angels&Co, Marija Šabić, Belgrade Workshop, Movem Fashion (HUGO BOSS, Canali, Trussardi), Lavani Couture, Studio Prostor, Maya fashion house, Butik 13, salon ekskluzivnih muških odela ZID2, Happy Diamonds , Zaks, Salon Vodolija, Top of The Hub, Kumbara, Dvor Aleksandar, Nađin kutak, Irenini Cvetići, 365 ADS, turistička agencija Travel Boutique, foto studio Say Cheese, foto studio Diznilend, Home Made Company i Anči kolači. Pored atraktivnog programa i brojnih aktivnosti i nagrada, posetioce očekuju i veliki popusti!

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti