Snežana Dakić: Najgore je iza mene

Snežana Dakić: Najgore je iza mene

Autor: | 30/08/2014

0

Nakon deset godina braka sa biznismenom Vladimirom Mikićem, poznata voditeljka Snežana Dakić stavila je tačku na tu priču.

Strah od medijskog pritiska Snežana je jedva pregrmela, ali razvod i bivšeg supruga očigledno je već prebolela.

- Taj medijski pritisak je malo popustio, zapravo propustio je skroz, tako da u suštini ja sam se i bojala da će da ga bude, ali nekako sam to pregrmela. Rekla bih da su mi mediji nekako bili naklonjeni, tako da im zahvaljujem - rekla je Dakićeva za "Glamur", a zatim je ispričala i kako je njena osmogodišnja kćerka Laura prošla kroz ove teške trenutke.

- Što je najvažnije u toj prvoj nedelji, kada je bilo onako najteže, ona je bila sa mojom mamom, nije bila sa mnom. To sam svesno učinila jer bi tada bila prilika da me ona vidi u nekim lošim stanjima duha i drugo, neprekidno su me zvali novinari za komentare, tako da to ne bi bilo zgodno da ona sluša. Kada je prva nedelja prošla sve je postajalo lakše i bolje, a najvažnije je da ona nije videla krizu između nas, svađe, niti neka moja neraspoloženja, tako da za nju izgleda kao da se ništa nije promenilo i to je najvažnije - zaključila je Snežana.

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin