Neda Ukraden: Prihvatila angažman u šouu "Tvoje lice zvuči poznato"

Neda Ukraden: Prihvatila angažman u šouu "Tvoje lice zvuči poznato"

Autor: | 31/08/2014

0

Neda Ukraden prihvatila je da se takmiči u šouu "Tvoje lice zvuči poznato", koji će početi da se emituje krajem septembra na "Prvoj", i to na nagovor kćerke Jelene i zeta Predraga.

- Ćerka i zet su me nagovorili da budem učesnik, jer su sigurni da ću se pokazati u najboljem svetlu. Dobila sam ponudu da učestvujem i prihvatiću taj izazov! Jedini problem mi je kako da uskladim svoje nastupe sa snimanjem emisije. Imam mnogo rezervisanih nastupa za jesen, a za taj šou treba svakodnevno da se spremam. Nije mi problem da plešem dok pevam, jer imam mnogo energije. Mislim da ta emisija savršeno izgleda i da je na zavidnom nivou. Osim toga, privuklo me je i to što ima humanitarni karakter - rekla nam je Neda.

Pevačica priznaje da nije pratila prvu sezonu tog TV takmičenja.

- Prošle godine nisam stizala da gledam "Tvoje lice zvuči poznato", jer sam radila skoro svakog vikenda, ali sam kasnije gledala emisije na Jutjubu. Navijala sam za Kneza, Anu Kokić i Željka Šašića - kaže Neda.

Kako saznaje "Blic", blizu dogovora sa producentima da se takmiče u ovom šouu su i pevačice Nevena Božović i Tanja Savić i glumac Marinko Madžgalj. Nevena ne želi još da priča o tome dok ne potpiše ugovor.

- Istina je da smo kontaktirali i da pregovoramo, ali ništa više od toga trenutno ne mogu da vam kažem - rekla je Nevena napomenuvši da je u prošloj sezoni navijala za koleginicu Saru Jovanović.

Među takmičarima će biti i glumica sa završenom muzičkom školom, Jelena Gavrilović, koja je već potpisala ugovor sa producentima. Najavila je da će se uz naporan rad sigurno i dobro zabaviti i da će pokazati sve svoje kvalitete.

Pored Ivana Ivanovića i Marije Mihajlović, treći član žirija biće Lane Gutović, dok će na mestu voditeljke ponovo biti Marija Kilibarda.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti