Šeril Kol ponovo u žiriju muzičkog šou programa "The X Factor"

Šeril Kol ponovo u žiriju muzičkog šou programa "The X Factor"

Autor: | 01/09/2014

0


Pevačica Šeril Fernandez Versini vraća se u britansku verziju muzičkog šou programa "The X Factor". Lepotica poznata po prezimenu Kol, će u sudijske fotelje sesti zajedno s Luisom Volšom, Mel Bi i Sajmonom Kauelom, iako se njih dvoje ne slažu baš najbolje.
Bivša supruga fudbalera Ešlija Kola, na prvoj audiciji u Londonu pojavila se u atraktivnom kombinezonu Stele Makartni. Tom prilikom odgovorila je i na komentar svog kolege Kauela koji je u nedavnom intervjuu, govoreći o odluci o otkazivanju saradnje sa Šeril 2011. godine, rekao kako za vreme snimanja rijalitija slavna pevačica nije bila "sasvim svoja", te da se ugojila.
Tridesetjednogodišnja Britanka nije bila impresionirana komentarom televizijskog mogula koji je poznat po oštrim i neugodnim izjavama. Ona je naglasila kako joj njegovo mišljenje nije važno, ali ga je svejedno "prozvala" zbog te izjave.
- Čula sam šta je Sajmon rekao i mislim da pravi džentlmen nikada ne bi komentarisao godine ili težinu neke žene. I ko još uopšte sluša Sajmona Kauela? Ja sigurno ne - izjavila je Šeril za "Yahoo Celebrity".

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti