Đina Dejvis je nova zvezda serije "Uvod u anatomiju"

Đina Dejvis je nova zvezda serije "Uvod u anatomiju"

Autor: | 01/09/2014

0

Pedesetosmogodišnja glumica Đina Dejvis biće zvezda nove sezone serije "Uvod u anatomiju". Prema pisanju američkih medija, još uvek se ne zna mnogo o ulozi koju će junakinja filma "Telma i Luiz" tumačiti u seriji Šonde Rajms, osim da će njena rola biti jedna od centralnih u jedanaestoj sezoni popularnog serijala.
Međutim, sudeći po fotografijama koje je objavio "The Hollywood Reporter" pretpostavlja se da će lik dr Belou, koji tumači Đina, biti povezan sa životima dve lekarke - ortopeda Kali Tores i pedijatra Arizone Robins.

Naime, Šonda Rajms, producentkinja ove serije, najavila je da će okosnica jedanaeste sezone popularne serije biti ljubavni odnos Kali i Arizone, koje tumače Sara Ramirez i Džesika Kepšau.
Međutim, čelnici  nisu želeli da kažu ni da li će Dejvisova zameniti glumicu Sandru O, koja je u prethodnih deset sezona tumačila lik Kristine Jang.
Premijera nove sezone zakazana je za 25. septembar na američkoj televizijskoj mreži "ABC".

Đina Dejvis karijeru je započela 1982. ulogom u komediji "Tutsi" Sidnija Polaka. Šest godina kasnije osvojila je Oskara za najbolju sporednu glumicu u filmu "Slučajni turista". Pojavila se u klasicima "Telma i Luiz" Ridlija Skota i "Muva" Dejvida Kronenberga. Takođe, igrala je i u komedijama "Stjuart Litl", "Ostrvo gusara" i "Dugi poljubac za laku noć". Poslednji put publici se ukazala prilika da je gleda 2012. godine u intrigantnoj mini seriji "Koma".

Autor: Life Content

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još