Marinko Madžgalj prihvatio učešće u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato"

Marinko Madžgalj prihvatio učešće u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato"

Autor: | 02/09/2014

0

Popularni glumac Marinko Madžgalj biće jedan od učesnika u takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato" koje će se emitovati na Televiziji "Prva". Iako je prošle godine odbio da učestvuje u ovom šou programu, Marinko će u novoj sezoni ipak stati rame uz rame sa onima koji će imitirati popularne pevače i pevačice.
- Produkcija šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" kontaktirala je još prošle godine sa Marinkom kako bi učestvovao u ovom takmičenju, ali do potpisivanja ugovora tada nije došlo. Međutim, oni su i ove godine pozvali popularnog glumca kako bi ga nagovorili da bude deo nove ekipe i on je pristao. Čelni ljudi žele da u takmičenju imaju i vrsne glumce, kao što je to prošle godine bio Boris Milivojević, a i koga publika voli. Marinko je neko ko se pokazao kao odličan u imitiranju, kako svojih kolega, tako i drugih poznatih ličnosti, te su se zato odlučili za njega - ispričao je izvor blizak produkciji.
U nameri da potvrdimo ova saznanja, kontaktirali smo sa PR službom Televizije "Prva", ali su tamo bili tajanstveni.
- Brojna su nagađanja u vezi sa učesnicima jednog od najpopularnijih šoua u regionu. Još uvek je rano da otkrivamo imena, ali možemo da kažemo da nas očekuju još jedna spektakularna sezona i vrhunska zabava - rečeno nam je u PR službi.
Inače, finalne pripreme za popularno takmičenje polako se privode kraju, pa se tako i u javnosti spekuliše o učesnicima. Tako će se na sceni ove godine naći Tanja Savić, Milena Ćeranić, Saša Kapor, Jelena Gavrilović, Neda Ukraden, Nevena Božović i drugi. Voditeljka ove sezone biće Marija Kilibarda, dok će se u žiriju naći Ivan Ivanović, Lane Gutović i Marija Mihajlović, kao i gost iznenađenja.

Izvor: Alo!

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti