Lepa Brena nastavlja odmor uz rehabilitaciju

Lepa Brena nastavlja odmor uz rehabilitaciju

Autor: | 03/09/2014

0

Lepa Brena oporavlja se od povreda koje je zadobila pre mesec dana, kada se na letovanju u Novom Vindolskom okliznula, pala i polomila obe ruke. Zbog prirode povrede operisana je u Lovranu, kada joj je stavljen gips na obe ruke. Od depresije su je sačuvali suprug Slobodan Živojinović i sinovi Stefan i Viktor koji su danonoćno bili uz nju.
Posle izvesnog perioda mirovanja usledila je kontrola i doktori su Breni skinuli gips sa leve ruke, na desnoj su ga zamenili i stavili na manju površinu, pa folk zvezda lakše funkcioniše. Njen vedar duh nije joj dozvolio da klone ni u najtežim trenucima. Nastavila je odmor u Hrvatskoj sa porodicom i prijateljima koji su sve vreme bili uz nju. Vlasnica "Grand produkcije" kaže da u ovom trenutku ne razmišlja o povratku na scenu, jer je pred njom dug period oporavka, ali čim prebrodi krizu krenuće puna elana u nove izazove.
- Ne razmišljam o koncertima jer mi rehabilitacija tek predstoji. Dobro se osećam, ali je ozbiljan period vežbanja ispred mene. Moj suprug Boba i deca, kao i moji prijatelji, stalno su bili uz mene i mnogo su mi pomogli da prevaziđem krizu. Kada ozdravim, kao tajfun idem u nove izazove. Volim kada su ljudi oko mene srećni - lepo raspoložena kaže Brena za magazin „Hello!“.

Piše: Zvezdana Milovanović, Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin