Katarina Živković: Život kreiram po sopstvenim željama

Katarina Živković: Život kreiram po sopstvenim željama

Autor: | 03/09/2014

0

Popularna mlada pevačica Katarina Živković poslednjih nekoliko nedelja bila je veoma aktulena u domaćim medijima. Mnogo se pisalo o njenom privatnom životu, raskidu dugogodišnje veze, kao i tome da ima novu ljubav.
- Meni je sada trenutno lepo. Uživam sa svojim prijateljima, uživam u svom poslu, radim dosta. Nekako sve ide kako treba. E sad, što se medija tiče, kada bih se nervirala oko svega i obraćala pažnju, mislim da bih prestala da se bavim ovim poslom. Bilo bi previše - rekla je Kaća, koja je nedavno zbog jednog komentara na društvenoj mreži Fejsbuk, a koji je bio u vezi sa bivšim dečkom Banetom Jankovićem, završila u svim medijima.
U novinama se pojavila i jedna paparaco fotografija sa plaže na kojoj lepoj pevačici društvo pravi izvesni mladić, pa su krenula nagađanja da je reč o njenom novom dečku.
Kao i svi drugi imam potrebu da sa nekim budem na plaži, ne idem sama. Logično je da će me slikati sa nekim, da li sa drugom ili drugaricom... Neka se piše šta novinari žele, ja svoj život kreiram kako hoću - rekla je Kaća za "Premijeru".

Izvor: Opera 17

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti