Kristijano Ronaldo: Voleo bih da moj sin bude fudbaler

Kristijano Ronaldo: Voleo bih da moj sin bude fudbaler

Autor: | 04/09/2014

0

Fudbaler "Real Madrida" Kristijano Ronaldo rekao je juče da "sanja" da njegov sin Kristijano Junior jednoga dana postane fudbaler.
- Sanjam o tome, ali može da radi šta god želi. Voleo bih da Kristijano bude fudbaler, ali o tome neću ja odlučivati - rekao je Ronaldo, a preneli su britanski mediji.
Ronaldo je 2010. godine postao otac, ali nikada nije želeo da otkrije ko je dečakova majka. Elma, sestra poznatog fudbalera, u julu je ispričala da je porodica malom Kristijanu rekla da mu je majka umrla, pre nego što nađu bolje rešenje.
- Jednom smo mu rekli da mu je majka u raju, ali moj brat i moja majka rekli su da to više ne govorimo. Sada mu pričamo da je njegova mama na putu. On se ućuti, zaboravi na to i više ne postavlja pitanja - rekla je Elma.
Ona je, međutim, rekla da od dečaka neće moći da se sakrije majčin identitet.
- Ako kasnije Kristijaninjo bude želeo da sazna ko mu je biološka majka, to će biti njegova odluka i niko ga neće zaustaviti - navela je Elma.
O dečaku brine Ronaldova majka Dolores Aveiro, koja je u svojoj knjizi navela da je 2010. godine otputovala u SAD da preuzme Kristijana Juniora kada se rodio.
Ona je rekla da je fudbaler insistirao da "dečakova majka zauvek ostane nepoznata".

Izvor: Beta

Foto: Cristiano Ronaldo / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin