Gvinet Paltrou i Kris Martin uprkos razvodu zajedno proveli odmor

Gvinet Paltrou i Kris Martin uprkos razvodu zajedno proveli odmor

Autor: | 05/09/2014

0

Poznata holivudska glumica Gvinet Paltrou govorila je u tok-šou programu Džimija Kimela gde je, između ostalog, rekla kako u školi u koju je išla ništa nije naučila. Četrdesetjednogodišnja glumica je u popularnoj emisiji izjavila kako njena deca Epl i Mozes od ove školske godine idu autobusom u školu i kako su pritom veoma samostalni, što je njoj drago. Na pitanje voditelja da li pohađaju istu školu u koju je i ona išla, odgovorila je da oni, za razliku od nje, idu u "pravu" školu.

Oskarovka kaže da škola koju je ona pohađala nije bila "baš formalna" i da je umesto matematike i gramatike, imali su časove meditacije i oslobađanja emocija. Takođe, Gvinet je ispričala i kako su imali profesora koji je voleo pesmu "Sexual Healing" koju im je stalno puštao. Iako kaže da tokom školovanja nije ništa naučila, glumica je kroz smeh rekla kako joj je u takvoj školi, ipak, bilo veoma zabavno.
Inače, iako više nisu u braku, glumica i muzičar Kris Martin zajedno su proveli godišnji odmor. Par koji se u martu sporazumno rastao nakon deset godina braka, vreme je proveo u Hemptonsima, popularnom odmaralištu pokraj Njujorka, sa sinom Mozesom i kćerkom Epl.
Iako je svako iznajmio kuću za sebe, zajedno su išli na doručak i dan ispunjavali zajedničkim aktivnostima, sve kako bi njihova deca lakše podnela razvod.

Autor: Life Content
Foto: Gwyneth Paltrow / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin