Bora Đorđević: Istina je, zaljubljen sam

Bora Đorđević: Istina je, zaljubljen sam

Autor: | 06/09/2014

0

Najslavnijeg srpskog rokera i vođu grupe „Riblja čorba“, Boru Đorđevića, gledaćemo od sledeće subote, 13. septembra, u žiriju muzičkog takmičenja „Pinkove zvezde“. Ističe da se na snimanju odlično zabavlja dok u „vrućoj“ crvenoj stolici ocenjuje kandidate i da se sa kolegama iz žirija dobro slaže. Bora naglašava da među mladim takmičarima ima mnogo talentovanih pevača, pred kojima je blistava karijera.
- Dobro je da je mladim ljudima pružena ovakva šansa - kaže Bora Đorđević.
- Oni koji vole rokenrol muziku nemaju priliku da se pokažu. Ima odličnih pevača, ali mi je žao što se neki ne oprobaju i u autorskom poslu. Neću biti strog prema kandidatima, jer po prirodi nisam takav čovek. Ali jesam objektivan, pa ću onom ko ne zna da peva, to i reći.
Bora Đorđević će narednih meseci sa Marinom Tucaković, Cecom Ražnatović, Harisom Džinovićem i Miroslavom Ilićem odlučivati o sudbini mladih pevača. Mnogi kažu da slavnog rokera nikada nisu videli tako raspoloženog i zadovoljnog. Na pitanje šta ako se zaljubi u neku kandidatkinju, ovaj večiti pubertetlija, kako sebe naziva, uverio nas je da je nemoguće da se tako nešto dogodi.
- Nema šanse, jer sam već srećno zaljubljen - kao iz topa odgovorio je Bora.
- Ali, neću više ništa da vam otkrijem. Biće mi žao ako se neka takmičarka zaljubi u mene, jer ne mogu da joj pomognem.
Mada svoju novu izabranicu vešto skriva od javnosti, zna se jedino da je reč o znatno mlađoj Slovenki, s kojom se, navodno, ovog leta odmarao na Maldivima.
Posle koncerta koji je „Riblja čorba“ održala u martu prošle godine u „Kombank areni“, beogradska publika uskoro će ponovo imati priliku da uživa u hitovima ovog rok benda.
U pripremi su akustični koncerti „Čorba se čuje i bez struje“, koji će biti održani 31. oktobra i 1. novembra u Sava centru. Na repertoaru će se naći i pesme koje „Riblja čorba“ nije svirala 20-30 godina, a sa popularnim rok sastavom nastupiće i gudači.
Mada su do sada svaku turneju završavali beogradskim koncertom, ovoga puta su obrnuli redosled, pa sa nastupima kreću iz Beograda. Bora Đorđević će 1. novembra proslaviti 62. rođendan, pa je upravo zbog toga tada zakazao beogradske koncerte.
Inače, „Riblja čorba“ uopšte ne miruje. Posle nastupa u Prnjavoru, gde su prisustvovali obaranju Ginisovog rekorda u spremanju riblje čorbe, bend je oduševio i na „Gospojini“ u Novom Bečeju. Samo nekoliko dana kasnije, „Čorba“ se zaputila u Celje, gde je održala koncert za pamćenje.

Izvor: Novosti

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti