Održan Drugi Wannabe Bride vikend: Poznati predstavili nove trendove za venčanja

Održan Drugi Wannabe Bride vikend: Poznati predstavili nove trendove za venčanja

Autor: | 08/09/2014

0

U luksuznom ambijentu hotela Crowne Plaza 5. i 6. septembra u Beogradu održan je Drugi Wannabe Bride Vikend. Na svečanom koktelu koji je upriličen prvog dana sajma venčanja organizatorima su se pridružile brojne poznate ličnosti među kojima su pojedine zablistale u elegantnim kreacijama i venčanicama.

Venčanice su ponele brojne poznate dame – Saška Janković, Kristina Radenković, Nina Janković, Tamara Dragičević, Tamara Paunović, Ivana Jordan, Tanja Banjanin, Maja Manojlović i Miss Srbije Milica Vukliš, dok je Miloš Maksimović bio “mladoženja” za ovaj povod. Gosti na svečanom događaju bili su i Milica Zarić, Srđan Timarov, Miloš Nadaždin, Andrijana Borković, Jelena Gajšek i mnogi drugi.

I ove godine organizatori Wannabe Bride Vikenda su se potrudili da budućim mladencima pomognu u organizaciji venčanja sa puno ukusa i stila. Svi posetioci su mogli da dobiju na licu mesta savete i ideje za venčanje od: Ines Janković, Predraga Đuknića, Mladena Barona, Tijane Todorović -Angels&Co, Marije Šabić, Emilije Petrović, Maje Marukić Kovač i Belgrade Workshop-a. Među izlagačima našli su se i Studio Prostor, zlatare ZAKS i Happy Diamonds, salon ekskluzivnih muških odela ZID2, salon venčanica DAR, Lavani Couture, Butik 13, Home Made Company i Anči kolači, Nađin kutak, Irenini Cvetići, 365 ADS, turistička agencija Travel Boutique, foto studio Say Cheese i foto studio Diznilend, Top of The Hub, Kumbara i Dvor Aleksandar, Salon Vodolija, Maybelline i ordinacija Smile Esthetics.

Ono što je obradovalo mnoge mladence je savetovanje sa profesionalnim organizatorima venčanja i nutricionistom, planiranje savršenog medenog meseca, degustacija vina Terra Divina, proba frizure i šminke za venčanje, i druženje sa najpoznatijim domaćim dizajnerima, a najsrećniji su osvojili vredne nagrade.

Na ovom jedinstvenom događaju predstavljeni su i aktuelni trendovi za venčanice i svečana odela. Buduće mlade u širokoj paleti venčanica mogle su da pronađu haljine za venčanje u nijansama šampanjca, ukrašene biserima i kristalima, asimetričnih krojeva. Za ljubitelje klasike nisu izostali komadi inspirisani haljinama za princeze.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin