Ivana Španović zvezda revije "Pal Zileri"

Ivana Španović zvezda revije "Pal Zileri"

Autor: | 09/09/2014

0

U "Belexpo" centru na Novom Beogradu sinoć je održana revija modne kuće "Pal Zileri". Elegancija jednog od najvećih umetnika i kulturnih stvaralaca 20. veka Lukina Viskontija bila je inspiracija za novu kolekciju čuvenog modnog brenda za sezonu jesen/zima 2014-2015. godine. Ovaj pozorišni režiser, vrhunski umetnik neorealizma, sofisticirani perfekcionista i aristokratski esteta bio je stilska ikona i simbol elegancije šezdesetih godina prošlog veka.
Glamuroznom događaju prisustvovale su brojne poznate ličnosti, a zvezda večeri bila je srpska atletičarka Ivana Španović.
Uspešna sportistkinja našla se ulozi manekenke, tačnije manekena, i za tu priliku odenula je crno odelo, belu košulju i "leptir" mašnu i rame uz rame sa poznatim srpskim muškim manekenima, prošetala pistom.

Publika je gromoglasnim aplauzom pozdravila Ivanu, a osim Španovićeve, pistom su se prošetali i bivši učesnik rijalitija "Farma" Bane Janković, voditelj televizije “Pink” Boško Jakovljević, te legendarni manekeni Đorđe Kortina i Neven Bošković.

Reviji su prisustvovale i brojne poznate ličnosti, a u prvim redovima sedeli su: fudbaler Stefan Babović, koji je na reviju došao u društvu zeta Nenada Lalatovića, trenera FK "Crvena Zvezda" i sestre Ive, Nenadove supruge, voditeljka Minja Miletić, biznismen Vladimir Mikić, modna kreatorka Suzana Perić, voditelj Slavko Beleslin i njegova supruga Iva, rukometaš Vlada Mandić i mnogi drugi.


Autor: Life Content
Foto: Boško Karanović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin