Oaza zdrave hrane na Sajmu "Lady Fair"

Oaza zdrave hrane na Sajmu "Lady Fair"

Autor: | 09/09/2014

0


Prvi vikend ovog septembra bio je namenjen pripadnicama lepšeg pola koje su mogle da uživaju u manifestaciji "Lady fair", Sajmu za žene, koji se održao ispred šopin centra "Ušće".
Kompanija "Dijamant" pobrinula se da tom prilikom organizuje pravu oazu zdravlja. Fitnes instruktorka Marija Savić-Srećković i doktorka Tatjana Mraović posetiocima ove manifestacije delile su savete o pravilnoj ishrani, značaju kretanja i pravilnog vežbanja. Osim što su svi zainteresovani mogli da provere krvni pritisak, indeks telesne mase i svoju ravnotežu na spravama za balansiranje, imali su priliku i da probaju margarin "Dobro Jutro Fit" u različitim slanim i slatkim kombinacijama. Ovaj proizvod sa dodatkom jogurta, visokim sadržajem kalcijuma i bez transmasnih kiselina namenjen je savremenoj ženi koja vodi računa o svom zdravlju, fizički je aktivna i hrani se na zdrav način.
Dijamant je sve posetioce obradovao brošurom "Vreme inspiracije", korisnim vodičem za zdrav život sa savetima o vežbanju, pravilnoj ishrani i značaju opuštanja uz pozitivne misli.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin