Šaban Šaulić u društvu porodice i prijatelja proslavio 63. rođendan

Šaban Šaulić u društvu porodice i prijatelja proslavio 63. rođendan

Autor: | 09/09/2014

0

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić u subotu je napunio 63 godine. Slavljenik je na žurku došao vidno raspoložen u društvu svoje supruge Goce i sina Mihajla. Proslavu je priredio u jednom beogradskom hotelu, gde se probrano društvo veselilo do zore.
Hvala vam svima što ste došli i zahvalan sam na lepim željama i čestitkama - rekao je Šaban brojnim novinarima koji su došli da proprate slavlje.
Među prvima je stigao jedan od Šabanovih najbližih prijatelja i kolega Đani. On se, aludirajući na tračeve da je Šabanov brak u krizi, našalio da je i sam bio neveran, ali kako je bio u društvu supruge, oboje su se na to samo nasmejali.
Šabanova starija kćerka Sanela je takođe došla da poželi ocu srećan rođendan. Sa njom su bili suprug, nekadašnji fudbaler, Zoran - Bata Mirković, i sin Luka, a oni su bili najveseliji.
Među zvanicama na Šabanovom slavlju bili su i predstavnici “Grand” produkcije Saša Popović, koji je pristigao u društvu supruge Suzane Jovanović, i Žika Jakšić. Šabanova dobra prijateljica Lepa Brena, koja se trenutno nalazi na Brionima, nije uspela da stigne na proslavu, ali su došli Hasan Dudić i voditelj Tihomir Tepić.
Iako je Šaban ušao u sedmu deceniju života, njegova karijera još uvek nije na zalasku, već, kako nezvanično saznajemo, sprema novi album.

Izvor: Blic.rs

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: šaban šaulić