Jovana Joksimović ponovo vodi "Jutarnji program"

Jovana Joksimović ponovo vodi "Jutarnji program"

Autor: | 10/09/2014

0

Voditeljka Jovana Joksimović vratila se na posao samo pet meseci otkako je rodila sina Kostu. Ona je juče prvi put posle bolovanja pozdravila gledaoce "Jutarnjeg programa" televizije "Pink". Supruga pop zvezde Željka Joksimovića presrećna je što je ponovo pred kamerama, pa je za rad spremnija nego ikad. Ona se na vreme postarala da, dok je na poslu, njenom sinu Kosti ništa ne zafali, a tu je i tata Željko da pripomogne najviše što može.
- Vratila sam se na male ekrane. Nije mi bilo naporno da ustanem, samo mi je teško što prvi put nisam videla sina kako se budi. Počela sam da radim još prošle nedelje, a juče je bila realizacija onoga što smo pripremali. Sa svojim timom lepo sarađujem i nadam se jednoj lepoj i uspešnoj sezoni. Što se tiče Koste, nema nikakvih problema, lepo je zbrinut, tata ga čuva. Kada dobiješ dete, nikada ne prestaješ da razmišljaš o tom malenom biću, gde je i šta radi. Juče mi je bio specifičan dan i jeste malo teže, ali brzo ću se navići - izjavila je voditeljka.
Jovana i Željko su se pre dve godine venčali na Maldivima, a uskoro će sudbonosno „da“ reći i u crkvi, kada će i krstiti malog Kostu.

Izvor: Kurir

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin