Britni Spirs prikazala kolekciju donjeg veša na Nedelji mode u Njujorku

Britni Spirs prikazala kolekciju donjeg veša na Nedelji mode u Njujorku

Autor: | 12/09/2014

0

Pevačica Britni Spirs prikazala je svoju novu modnu liniju na Nedelji mode u Njujorku. Osim donjeg veša, dizajnirala je i spavaćice i pidžame. Kolekcija "Intimate Britney Spears" podeljena je u deset različitih tematskih linija i svaka je nazvana po nekom cvetu. Modni kritičari kažu da je reč o nežnim i elegantnim modelima i veoma lepoj kolekciji koja je iznenadila mnoge.
Tridesetdvogodišnja zvezda je zavodljivo rublje predstavila u trećoj najvećoj biblioteci na svetu "New York Public Library", koja je poslužila kao idealna podloga za elegantne i damske komade koje je nekadašnja pop princeza dizajnirala.
Čipka, saten i ženstvene boje u fokusu su ove kolekcije, a pevačica se posebno ponosi činjenicom da u njoj nešto za sebe mogu pronaći žene svih dimenzija.
Britni je otkrila kako je na ideju o kolekciji veša došla pre desetak godina, na jednom putovanju po Evropi. Ona je tada naišla na radnju sa vintage donjim vešom koji ju je oduševio i od tada je razmišljala o dizajniranju sopstvene kolekcije rublja u tom stilu.
Plavokosa Britni na reviji se pojavila u vatreno crvenom kombinezonu s dubokim dekolteom.
Kolekcija će se u prodaji pojaviti 26. septembra širom Amerike i Evrope.

Autor: Life Content
Foto: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: britni spirs