"Dijamant" opremio tri igrališta u zrenjaninskim vrtićima

"Dijamant" opremio tri igrališta u zrenjaninskim vrtićima

Autor: | 12/09/2014

0

“Dijamant”, kao društveno odgovorna kompanija nastavila je akciju uređenja dečijih vrtića “Za lepše detinjstvo” započetu 2011. godine. Tim povodom gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i generalna direktorica kompanije “Dijamant” Slavica Kešelj u četvrtak, 11. septembra, svečano su otvorili igrališta vrtića “Vila”, “Neven” i “Crvenkapa” koja su opremljena novim spravama za igru.

U dogovoru sa Predškolskom ustanovom “Zrenjanin”, najveća uljara na Balkanu i lider u proizvodnji suncokretovog ulja, margarina i majoneza u Srbiji, opremila je tri igrališta koja su dobila nove tobogane sa kulom i peščanikom, klackalice i ljuljaške u vrednosti od blizu milion dinara.

Dečiji hor iz vrtića “Vila” i “Crvenkapa” svojom pesmom i grajom ulepšao je ovaj događaj. Zajedno sa gradonačelnikom Zrenjanina Čedomirom Janjićem i direktoricom “Dijamanta” Slavicom Kešelj deca su simbolično pustila balone u vazduh i tako svečano otvorila igrališta u kojima će zahvaljujući ovoj kompaniji imati mogućnost da se igraju na novim spravama i provedu najbezbrižnije i najlepše dane svog detinjstva.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Dijamant