Nikol Kidman: Tragedija u porodici australijske glumice

Nikol Kidman: Tragedija u porodici australijske glumice

Autor: | 12/09/2014

0

Doktor Entoni Kidman, otac poznate glumice Nikol Kidman, poginuo je tokom boravka u Singapuru, gde živi glumičina mlađa sestra Antonija sa porodicom. Nije jasno pod kojim okolnostima je poginuo otac čuvene australijske glumice koji je po profesiji bio klinički psiholog. 
Antonija Kidman sa suprugom i šestoro dece živi u Singapuru, a pretpostavlja se da je Entoni bio u poseti porodici kada je izgubio život prilikom pada čije okolnosti još uvek nisu saopštene.
Dodatni detalji će tek biti saopšteni, a zabunu unosi činjenica da pojedini izvodi navode da je Entoni umro od posledica saobraćajne nesreće, dok drugi mediji tvrde da mu je pozlilo, nakon čega je pao i preminuo.
Glumica je više puta izjavila kako je veoma bliska sa ocem. Takođe, govorila je da ga smatra dobrim uzorom i podrškom u karijeri i životu.
Inače, Entoni Kidman bio je ugledni klinički psiholog, i radio je kao načelnik odeljenja psihologije u bolnici “Royal North Shore” u Sidneju. Dobitnik je Ordena reda Australije za svoj doprinos psihologiji.

Izvor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: nikol kidman