Održana promocija magazina "Jamie": Oliverove kulinarske čarolije konačno u Srbiji

Održana promocija magazina "Jamie": Oliverove kulinarske čarolije konačno u Srbiji

Autor: | 13/09/2014

0

"Jamie" magazin u izdanju Color press grupe stigao je na srpsko tržište. Promocija prvog izdanja održana je danas u 13 časova u Mixer House-u tokom manifestacije "The great British weekend" u prisustvu brojnih gostiju, poznatih ličnosti i kuvara najprestižnijih beogradskih restorana, koji su za prisutne spremiali hranu po Džejmijevim receptima.

Novinarka Duška Jovanić pozdravila je sve prisutne goste ispred Color press grupe, dok je urednica srpskog izdanja "Jamie" magazina, Ženja Aćimović, otkrila svim prisutnima sadržaj magazina.

"Pored recepata, tu će biti i lifestyle sadržaj, kao i putopisi Džejmijevih kuvara", objasnila je Ženja.

Poznati beogradski kuvari, među kojima su Mladen Ranković, Raša Vatrenka i Zoran Ranković, potrudili su se da gostima pripreme hranu po Džejmijevim idejama.

"Nije bilo treme i neće je biti dok ne stigne Džejmi. Recepti nisu komplikovani, jer ih je on prilagodio svačijim mogućnostima", rekao je Mladen.

Pored glavnog jela, gosti su uživali i u dezertu, kao i vinima vinarije "Temet".

Ukoliko ste fan Džejmija Olivera i sa nestrpljenjem iščekujete svaki novi recept, po svoj prvi broj "Jamie" magazina možete otići na kioske od 1. oktobra. Magazin će izlaziti svakog drugog meseca po ceni od 300 dinara. Više ne morate da jurite kući kako bi stigli da upalite TV i zapišete recept. U oktobru vas oni čekaju na kioscima širom Srbije.

Autor: Žana Lalović, Life Content

Foto: Boško Karanović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti