Džordž Kluni i Amal Alamudin: Pometnja u Londonu zbog navodnog venčanja

Džordž Kluni i Amal Alamudin: Pometnja u Londonu zbog navodnog venčanja

Autor: | 13/09/2014

0

Veliki broj ljudi, među kojima novinari, u petak su nekoliko sati čekali ispred jedne londonske opštine posle navoda medija da će se tamo venčati američki glumac Džordž Kluni i njegova verenica Amal Alamudin, prenose britanski mediji.

Mada je Klunijev agent pre nekoliko dana izjavio da će venčanje biti održano u Veneciji, mnogi britanski novinari su poverovali časopisu Ju Es Vikli, da će venčanje biti održano 12. septembra u londonskoj opštini u kojoj je američkom glumcu izdata dozvola za venčanje.

Posle te najave mnogi novinari i drugi zainteresovani pohrlili su do opštine, koja je morala da istakne saopštenje u kojem se navodi:

- Ne očekuje se da će Džordž Kluni i Amal Alamudin danas reći sudbonosno "da". Mole se svi koji su zbog toga došli, da odu i ne ometaju druga predviđena venčanja.

Opštinske vlasti potvrdile su da je budućem paru izdata dozvola za venčanje, ali da ne znaju kada će biti održano.

Kluni (53) i njegova partnerka (36), Britanka libanskog porekla, verili su se polovinom aprila i već nekoliko meseci žive zajedno u Londonu.

U medijima kruže razne glasine o datumu njegovog venčanja, a poslednja vest je da će se venčati 27. septembra u Veneciji.

Izvor: B92

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti