Mateja Kežman i Marija Perković: Iznenadni raskid dvogodišnje romanse

Mateja Kežman i Marija Perković: Iznenadni raskid dvogodišnje romanse

Autor: | 15/09/2014

0

Nekadašnji fudbaler, a sada uspešni skaut i menadžer Mateja Kežman nedavno je raskinuo vezu sa emotivnom partnerkom Marijom Perković, sa kojom ima jednogodišnjeg sina Filimona. Poznati par u javnosti je važio za jedan od najskladnijih, ali su se među partnerima pojavile nesuglasice za koje nisu imali rešenje. Marija je zbog toga sa bebom napustila stan u kome je živela sa Kežmanom i preselila se kod svoje porodice, a vreme će pokazati da li će oni ipak uspeti da pronađu zajednički jezik i obnove vezu.
Bivši sportista je, inače, još u zvaničnom braku sa prvom suprugom Emilijom, sa kojom ima sinove Lazara i Jakova i kćerku Aleksandru. Iako su njih dvoje pre dve godine podneli zahtev za razvod, još čekaju da se njihov brak okonča.
Kežman i Marija su u vezi nešto više od dve godine, a nedavno su sinu proslavili prvi rođendan. Posle toga otišli su na more, gde su im društvo pravila i Matejina deca iz prvog braka, koja su veoma privržena najmlađem bratu.
Tridesetpetogodišnji menadžer i njegova doskorašnja partnerka planirali su i venčanje sledeće godine, a o trenutnom raskidu veze nijedno od njih dvoje nije želelo da daje komentare za javnost.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin