Milan Kalinić i Marijana Mićić: Biti interesantan na sceni veoma je zahtevan i ozbiljan posao

Milan Kalinić i Marijana Mićić: Biti interesantan na sceni veoma je zahtevan i ozbiljan posao

Autor: | 15/09/2014

0

Sa poznatim voditeljskim parom Milanom Kalinićem i Marijanom Mićić od ove jeseni družićemo se na Pink televiziji. Ali, oni ovog puta neće raditi zajedno, već zasebno, u dve emisije sličnog „ritma“. Milan je angažovan kao voditelj novog muzičkog rijalitija „Pinkove zvezde“, dok će Marijana voditi „Pinkove zvezdice“.
Od ove subote u 21.00, na „ružičastoj“ televiziji startuje emisija „Pinkove zvezde“ u kojoj će se sve do marta naredne godine glasovnim mogućnostima predstavljati više od 400 takmičara.
- Ovo je zaista veliki projekat, u kojem ima mnogo glamura. Nov je i način glasanja, čak postoji mogućnost da žiri odustane tokom slušanja takmičara - kaže Milan Kalinić.
- Oni koji su do sada gledali snimanja složili su se da ovaj program ima još jednu dimenziju. Dobio sam komplimente da su „Pinkove zvezde“ odličan šou, a ne samo takmičenje. Sigurno je da će biti mnogo dobre zabave, dinamike i neizvesnosti do samog kraja.
Nakon pauze u televizijskom poslu, glumac Milan Kalinić vratio se voditeljstvu, a sudeći prema reakcijama publike tokom snimanja - gledalište ga se uželelo.
- Biti interesantan na sceni veoma je zahtevan i ozbiljan posao. Čelnici televizije Pink prepoznali su moj talenat za improvizaciju, pa bez ijednog slova scenarija snimam ove emisije. Oni koji se ovim poslom bave znaju koliko je to zahtevno, ali uspevam da pred kamerama budem spontan i svoj. Naravno, postoji logistička podrška, što mnogo olakšava posao - priča Kalinić.
Veći deo emisije snima se „iz ruke“, a to, tvrdi voditelj, daje „dušu“ emisiji. Naravno, kaže on, ima i nekih grešaka, ali utisak je da će sve biti bolje kako se „Pinkove zvezde“ budu zahuktavale.

Uporedo sa „Pinkovim zvezdama“, od 19. septembra (svakog petka od 19.00) gledaćemo i „Pinkove zvezdice“, a uloga voditelja poverena je dami - Marijani Mićić.
- Studio u kom snimamo je fascinantan, dobra energija je među svim ljudima, počevši od mene, žirija, kandidata, publike, pa do ostalih zaposlenih na ovom projektu. Nosim samo najlepše utiske, iako smo snimili tek dve emisije i još se uhodavamo. Verujem da će biti još bolje - u dahu priča Mićićeva.
O takmičarima sa kojima ona radi, mladima od 9 do 15 godina, ima samo reči hvale:
- Neka deca su toliko talentovana, da deluju čarobno i dođe mi da ih jako zagrlim i ne puštam kada završe sa nastupom. U stvari, to sam i radila. Grlila sam ih i ljubila i najiskrenije se radovala sa njima.
I Milan i Marijana slažu se da žiri, koji u „Zvezdama“ čine Ceca Ražnatović, Bora Đorđević, Haris Džinović, Miroslav Ilić i Marina Tucaković, a u „Zvezdicama“ Jelena Tomašević, Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković i Hari Mata Hari, ima veliki zadatak pred sobom.
- Njihovi iskreni i dobronamerni odgovori ono su što ih čini pravim žirijem. Bez uvijanja kažu šta misle i čini mi se da će se i oni tek opuštati - kaže voditelj, a Marijana dodaje da zna da žiri „Zvezdica“ neće imati nimalo lak zadatak, odnosno da će im biti veoma teško da odluče ko će biti eliminisan, jer ipak su takmičari deca.

I Milan i Marijana su saglasni u tome da veću tremu imaju stariji učesnici.

- Mnogi takmičari su mi rekli „Milane, hvala ti! Tremu koju sam imao više ne osećam.“ Zaista, trema je neke „pojela“, pa nisu imali mogućnost da pokažu ono što zaista umeju, a Marijana se nadovezuje:
- Mnogo je više onih koji nemaju tremu, već izađu na binu i naprave - haos. Kada ih pitam da li se stide, većina daje negativan odgovor. Kažu: „Pa, ja jedva čekam da izađem i da opet pevam“ - otkriva Marijana.
Pažnju privlače i fotelje u kojima sedi žiri. Specijalne stolice koje se dižu i spuštaju u zavisnosti od potrebe bilo kog člana žirija deluju izazovno svakome ko se nađe u studiju Pinka.
- Verujete li da se još nisam provozala na njima - kaže kroz osmeh Marijana.
- Sedim i gledam kako se ljudi vozaju kao u luna-parku, a ja koja obožavam luna-park nisam još stigla na red. Ali, ima vremena!

Izvor: Novosti
Foto: Marijana Mićić / Instagram; Life Content 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti