Nikolina Pišek odlazi na trudničko bolovanje

Nikolina Pišek odlazi na trudničko bolovanje

Autor: | 16/09/2014

0

Nikolina Pišek Ristović odlično podnosi trudnoću, a kada je reč o modnim trendovima, tu je neprikosnovena. Svakodnevna vožnja automobila sastavni je deo njenog života, što dokazuje da je i dalje aktivna i da nije razmažena trudnica.
- Nikolini je ostalo još dva meseca do porođaja, tako da je logično što je odlučila da se povuče. Sada želi da se posveti porodici i pripremama za dolazak svog i Vidojevog deteta. Muž je najviše uticao na to da treba da se odmara i uživa u poslednjim nedeljama trudnoće, ali i da sredi sobu za devojčicu, koja stiže u novembru - kaže izvor.
Povodom nedavnog pojavljivanja Pišekove na "B92", ali i još bržeg odlaska, kontaktirana je PR služba te televizije, a tamo su potvrđena ova saznanja.
- S obzirom na to da je Nikolina u sedmom mesecu trudnoće, uradila je samo nekoliko oproštajnih emisija. Pošto je u poodmakloj trudnoći, iako se oseća fantastično, malo joj je naporno da često putuje na relaciji Beograd - Zagreb, tako da sada odlazi definitivno na trudničko bolovanje - rekli su u PR službi te medijske kuće.

Izvor: Alo!

Foto: Life Content 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin