Ana Štajdohar i Nikola Demonja izveli kćerkicu Niu iz porodilišta

Ana Štajdohar i Nikola Demonja izveli kćerkicu Niu iz porodilišta

Autor: | 18/09/2014

0

Poznata pevačica Ana Štajdohar i njen suprug Nikola Demonja juče su izveli svoju kćerkicu Niu iz Klinike za ginekologiju i akušertsvo u Višegradskoj ulici, gde je zadržana jer se prevremeno rodila.
Ponosni roditelji su oko 12 časova stigli ispred porodilišta kako bi svoju mezimicu odveli kući, a tamo su se zadržali oko dva sata, jer je Ana morala da nahrani bebu.
Nakon 13 dana, koliko je beba provela u bolnici, dobila je na gramaži, zahvaljujući majčinom mleku i bila je spremna da napusti kliniku. Sa osmehom na licu, novopečeni tata Nikola je nosio svoju mezimicu u korpi za bebe, a jedva su čekali da stignu kući kako bi uživali sa kćerkicom.
- Naša sreća je sada kompletna. Samo nam je ona falila da budemo najsrećniji. Jedva čekamo da stignemo kući kako bismo uživali sa našom Nijom. Bake su presrećne i kod kuće čekaju unuku spremne da pomognu Ani u svemu - rekli su novopečeni roditelji na izlazu iz porodilišta, i dodali da proslave zbog rođenja deteta neće biti.
- Nećemo praviti nikakvu proslavu, kad nismo onda kada je došla na svet, nećemo ni sada - kaže Ana.
Podsećanja radi, Ana se porodila 4. septembra, ali je beba morala da ostane nekoliko dana u inkubatoru jer je rođena pre vremena. Ana i Nikola su sve vreme bili uz svoju kćerkicu, koja je nakon sedam dana izašla iz inkubatora, a ponosni roditelji su joj tek tada dali ime Nia.

Izvor: Alo!

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin